qr code

qr code

Είμαστε όλοι φίλοι

Είμαστε όλοι φίλοι
"Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πως να ζω, τι να κάνω και πως να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο.Η σοφία δε βρισκόταν στην κορφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο"
Του Robert Fulghum

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

5 Οκτωβρίου - Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ημέρα σχολικού αθλητισμού σήμερα και έτσι αδράξαμε την ευκαιρία, να γνωρίσουμε τα αθλήματα και να μιλήσουμε για τη συμβολή της εκγύμνασης του σώματος μας, στην υγεία μας.
 Συζητήσαμε για τα είδη των αθλημάτων, είδαμε εικόνες και βίντεο στο internet, μιλήσαμε για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.
 Μια μαμά- γυμνάστρια, η κυρία Ξυλούρη Αλκιόνη την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ, προσφέρθηκε να μιλήσει στα παιδιά για την αξία της διατροφής στην υγεία του οργανισμού μας, αλλά και την αξία της γυμναστικής, έτσι ώστε και το σώμα, αλλά και το μυαλό μας, να είναι υγιή. 
Στην συνέχεια έκανε πράξη αυτά που είπε στα παιδιά, τα γύμνασε.....
Χώρισε τα παιδιά σε ομάδες, τους έδειξε πως να κάνουν μια ολοκληρωμένη σειρά ασκήσεων εκγύμνασης του σώματος τους, χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα (μπάλες, λάστιχα, στρώματα, ράβδους.............)





















Τα παιδιά ζωγράφισαν αθλήματα που τους άρεσαν, αλλά και τα όργανα που έπαιξαν στην αυλή, με την βοήθεια της μαμάς γυμνάστριας







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου